Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

1979 Hallberg-Rassy 38

RUB  6 286 132*
Østjylland, Дания
Заинтересовало это судно? Тел.: +45 22 31 62 64
  • Описание
  • Посмотреть полные спецификации
 

Tilgængelig nu

Год выпуска:
1979
Длина:
12m
Тип двигателя/топлива:
Одномоторное / diesel
Находится в:
Østjylland, Дания
Материал корпуса:
Стеклопластик
YW#:
80116-3548320
Текущая цена:
kr  665 000 Налог выплачен (RUB  6 286 132) 

VELHOLDT OG VELUDSTYRET HALLBERG RASSY 38 MED NYERE MOTOR OG BOVPROPEL.

Værftet med den berømte chefkonstruktør Olle Enderlein i spidsen oplyste ved introduktionen, at denne båd var designet til ”behagelig sejlads og et komfortabelt liv om bord.” Dét kunne mere end 200 købere godt se. De vidste også på forhånd, at alt på HR-bådene var i den absolutte spitzenklasse, hvad håndværk og kvalitet angår, for det kvalitetsstempel har og havde værftet i forvejen: Dyrt og dejligt! - For sejl viser 38´eren sig lige præcis så ”behagelig” som konstruktøren ønskede sig, og båden er utroligt populær blandt langturssejlere, berømmet for dens sikre, kursstabile og pålidelige sejlegenskaber.

 

Denne HR 38´er fremtræder i absolut nydelig stand, over og under vandet. Det brede agterdæk har fået monteret en praktisk instrumentmast i rustfrit stål, og fra det rummelige cockpit er der fint udsyn over dækket fremefter på grund af det lave, næsten flushede ruf, der giver båden et elegant, strømlinet og tidløst look. Det faste vindspejl med sprayhood yder fint læ for vind og vejr i cockpittet med de praktiske handskerum, trærattet og de velanbragte gribebøjler i rustfrit stål i fine buer over kompasset.  Herfra kan man under sejladsen nyde synet af de avancerede, formstabile laminatsejl og glæde sig over Profurl rullebommen, der gør sætning, rebning og nedtagning af storsejlet til en leg.

 

Under dæk ses efter nedgangspartiet til bb et meget stort kortbord, der danner begyndelsen til mellemgangen til agterkahytten med skabe og aflæggebord. Agterkahytten byder på to særdeles velvoksne køjer, håndvask på skab og masser af skuffer og stuveplads og på rufsider ødselt garneret med træ. Et stort, centralt placeret skylight sikrer her lys og luft. – I sb side efter nedgangen kan kokken glæde sig over et veldisponeret vinkelpantry med dobbeltvask, køl, ovn og masser af skuffer til køkkentøjet.

Hovedsalonen har det klassiske, velfungerende layout: Sofaer i begge sider, til bb i L-form. – Videre fremefter følger ny mellemgang, igen med skabe og skuffer til sb og toiletrum til bb, før forkahytten med yderligere to køjer nås, også her generøst garneret med træ på rufsiderne og fin aflæggeplads. Så også her kan man roligt sige, at rammerne for ”et behageligt liv om bord” er til stede, sådan som Olle Enderlein ønskede sig det.

 

Båden er veludstyret og har nydt godt af mange udskiftninger de senere år, såsom motor, sejl og bovpropel, og den har nu, hvad man kan ønske sig af faciliteter til blue-water sailing, hvis dét er målet, men egner sig med de gode pladsforhold og mange køjer også fint som præsentabelt, flydende sommerhus til hele familien. Den er absolut værd at køre efter, hvis drømmen er en solidt bygget, velfungerende og velsejlende cruiser.

Båden kan ses i Østjylland. Kontakt gerne Yacht Basen for yderligere oplysninger. 

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Заинтересовало это судно? Тел.: +45 22 31 62 64

Другие яхты Yacht Basen

Посмотреть все яхты Yacht Basen
Открыть веб-сайт
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Пожалуйста, укажите Ваше имя!
Пожалуйста, укажите Ваш e-mail
RE: Hallberg-Rassy 38, Østjylland, Дания
Сообщение не может быть пустым!
Отправка

Тел.: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Пожалуйста, укажите Ваше имя!
Пожалуйста, укажите Ваш e-mail
Сообщение не может быть пустым!
Отправка